Een goede tandarts is belangrijk

Twee keer in het jaar moet je langs de tandarts, de meeste mensen volgen dit advies netjes op en onderhouden hun tandjes perfect. Het poetsten van de tanden is een kleine moeite en maakt een groot verschil, niet alleen is het fijn voor jezelf maar ook voor de omgeving.

Toch kun je er altijd voor kiezen om nog meer met je tanden bezig te zijn dan alleen poetsen en een bezoekje aan de tandarts. Je kunt eens langs een mondhygienist Zeist om eens te kijken of alles nog goed schoon is en geen rare ontstekingen. Ze maken daarbij alles grondig schoon en kijken naar het uiterlijk en de gezondheid van de tanden. 

Mensen die problemen ervaren met een slechte adem, slecht tandvlees of problemen in het gebit zelf komen vaker bij een mondhygienist. 

Daarbij zijn ze bij Tandards Zeist gespecialiseerd in het behandelen van patienten met angst voor de tandarts, ze weten hoe ze om moeten gaan met angstige patienten en iedereen zal daarom in de praktijk tot rust worden gebracht. Iedereen kan er behandeld worden. Ook voor beugels, implantaten en andere specialiteiten kun je bij de tandarts terecht om geholpen te worden. Van veel markten thuis.