Mooie warme en luchtige kleding voor op de zeilboot

Nautische kleding is kleding waar ik van houd. Het is vaak kleding dat goed aansluit en prachtig isoleert. In de winter is het heerlijk warme en in de zomer zijn de collecties luchtig en prettig. Ik vind het heerlijk om in deze kleding te vertoeven omdat het toch gekleed is maar zeker ook casual goed gedragen kan worden.

Voor op de zeilboot de juiste kleding 

Voor bij ons op de zeilboot draag ik het liefste deze kleding omdat het precies is wat je nodig hebt op een boot. In de zomer kan het erg warm worden en dan is deze isolerende kleding dat luchtig valt ideaal. Daarnaast is het volledig mijn smaak en valt het helemaal in mijn straatje aan kledinstijl. 

Mijn favoriete kledingwinkel is Nautico, hier bestel ik het liefst mijn zeilkleding zodat ik zeker weet dat ik altijd de juiste kleding tot mijn beschikking heb. Ik heb in de winter altijd de winterkleding in mijn kast hangen van de nieuwste collectie en ook in de zomer zit ik er altijd hip bij. 

Ik voel mij bij nautico ontzettend op mijn plek en daarom vind ik er ook altijd prachtige kledingstukken voor in mijn kast. De zomer zit ik er luchtig bij en in de winter ben ik goed gekleed. Ik kan me op de zeilboot normaal voortbewegen en ook in wat belangrijkere situaties kan ik me in deze zeilkleding goed vertonen.