Origineel mannen kado een luxe scheerset

Als er iets is waar je een man een bijzonder plezier mee kunt doen, dan is het wel een chique Muhle scheerset. Het is vaak heel moeilijk om een mooi cadeau te kopen voor jouw partner, want eigenlijk hebben we alles al. Het wordt dan ook een zoektocht om het ultieme cadeau te vinden. Tot dat je het soms gewoon per toeval tegen het lijf loopt. Of tot iemand iets zegt en je een idee krijgt. Want vaak staan we niet zo stil bij dagelijkse dingen. Zeker wanneer het om mannen gaat. Aftershave is afgezaagd, een stropdas ouderwets en sokken horen bij Sinterklaas.

Scheren

Muhle Purist scheerset

Mooi origineel mannen kado een scheerset.

Scheren is het symbool van de nieuwe dag. Nadat je wakker bent geworden, stap je uit bed en een van de eerste dingen waarmee die nieuwe dag begint, is scheren. Is het weekend of vakantie? Dat kun je ook zien, want niet geschoren zijn symboliseert namelijk dat er geen druk is en dat je vrij bent. Grappig hoe scheren een onderdeel van het leven geworden is dat mee helpt vast te stellen hoe je je voelt. Dat geldt voor iedere man, ook voor de baard dragende. Want ook hij zal zich moeten scheren, al is het maar rondom de baard. Daarnaast zal hij de baard bijknippen, onderhouden en koesteren. Scheren is op die manier zo mannelijk geworden dat het niet meer weg te denken is uit de moderne wereld.

Een prachtig cadeau kan dan ook met het scheren worden gecombineerd. Een Muhle scheerset bestaande uit een schitterende kwast van echt haar, heerlijke scheergel en een optimaal werkend scheermesje zorgen er voor dat dat begin van de dag met luxe wordt gesymboliseerd. De luxe van het goede leven. Zeker als er nog een lekker geurtje achter komt.

Persoonlijk

Een Muhle scheerset is iets puur persoonlijks. Het duidt de man van wie het is en geeft hem het gevoel apart te zijn. Het ritueel begint met een heerlijke gel die zacht voor de huid is en die het mes goed laat glijden. Die gel wordt opgebracht met een prachtige borstel gemaakt van hoorn en echt dassenhaar. Het mes of het scheermesje haalt met langzame halen de overtollige haren weg en bij iedere haal wordt het gezicht meer zichtbaar. Dan wordt het gezicht even met water nagespoeld en opgefrist met een heerlijke gel of aftershave die de huid zacht doet tintelen. De nieuwe dag is geboren. In alle frisheid. Je voelt je heerlijk, nieuw, fris en zeker. Dankzij de scheerset begint iedere dag met een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Wil je nog meer?