MelanO Twisted

MelanO Twisted favoriet

MelanO Twisted is toch wel mijn favoriete collectie van MelanO. Even ter introductie; ik werk als verkoopster bij een juwelier in het centrum van Maastricht. We zijn geen traditionele juwelier met alleen de ‘dure’ merken. Maar we spelen in op de behoefte van de consument naar betaalbare sieraden en horloges, die regelmatig verwisseld worden aan de vinger of pols. De MelanO Twisted collectie is precies zo’n sieraden serie die perfect aan de behoefte voldoet. We verkopen onze sieraden zowel online via de een webshop als in onze winkel.

MelanO Twisted sieraden verkopen we uitstekend

We hebben dan ook geen spijt gekregen van het opnemen van het merk MelanO in onze collectie. Naast dat MelanO helemaal in lijn ligt van ons overige assortiment, of juist doordat, is de verkoop van de dit sieradenmerk uitstekend. Met kop en schouders is sinds de introductie de MelanO Twisted collectie de best verkopende sieraden serie. We verkopen zowel in de winkel als online sieraden. En we zien op beide ‘verkoopkanalen’, zoals mij baas dat zo mooi zegt, de  MelanO Twisted serie als een gek.

Perfecte service op MelanO Twisted

We verlenen op al onze sieraden een uistekende service. Dat doen we graag voor onze klanten. Mede door de uitstekende samenwerking met de leverancier, kunnen we op MelanO Twisted een uitstekende service verlenen. En het maakt dan nik uit of je online sieraden koopt of in de winkel gekocht hebt. Wat ons betreft is de MelanO twisted serie dan ook een top sieraden collectie!