KTC Nederland zal leverancier en klant tevreden houden

Heb jij meerdere gebouwen in het beheer? Of wil je graag besparen op bepaalde energie kosten binnen jouw gebouw. Dan is het fijn dat je het bij kunt houden van alle gebouwen. Het gebouwenbeheersysteem helpt je bij het bijhouden van de energie en stookkosten van verschillende gebouwen.

Door middel van een draadloze thermostaat word alles nauwkeurig gemeten. Dit word allemaal bijgehouden via een monitor en op deze manier kun je kijken op welke manier er goed bespaard kan worden. Bijvoorbeeld lampen uit doen bij zonlicht. Of de verwarming ’s nachts uit draaien.

De systemen en draadloze thermostaten worden geleverd door KTC Nederland, zij leveren onder andere aan groothandels, fabrikanten, installateurs en system integrators. Zij leveren de producten voor woningbouw en utiliteitsbouw. De jarenlange ervaring van KTC Nederland heeft veel kennis opgeleverd en daardoor een groot specialistisch netwerk opgebouwd.

De behoefte op de markt is veranderlijk, daarom is KTC Nederland continue opzoek naar aanvullingen op het assortiment. Naast het leveren van producten uit het standaardassortiment denken zij mee over totaaloplossingen op maat. Ze leveren een geweldige service. Bij ieder project staat niet alleen de samenwerking met de leverancier maar zeker ook met de klant centraal. Op deze manier houden zij iedereen tevreden met de producten en leveringen.