Belastingadviseur gezocht?

Het is weer het einde van het derde kwartaal en voor ondernemers betekent dat dat er weer aangifte gedaan moet worden. Ben je het zat om het zelf te doen of zit je met je handen in het haar wat betreft je belastingaangifte? Dan is een belastingadviseur de oplossing.

Hoe kom je bij een goede belastingadviseur?

Een goede belastingadviseur kun je bijvoorbeeld vinden door via Google op zoek te gaan naar een belastingadviseur bij jou in de regio. Stel dat je in Arnhem woont. Een zoekopdracht zoals  ‘belastingadviseur Arnhem’ zou een goede zoekopdracht zijn. Niet te algemeen en bij je in de regio. Ook een zoekwoord zoals ‘accountant Arnhem’ zou je verder helpen, als je de plaatsnaam maar vernoemd om zo bij een adviseur in jouw regio te komen. Want het is ook fijn als je er bijvoorbeeld even langs kunt om kennis te maken. Het gaat immers wel om jouw zuurverdiende centen.

Waarom een belastingadviseur?

Een belastingadviseur kan je bij een hoop verschillende zaken helpen bijvoorbeeld op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, schenkingsrecht en successierecht en verwante zaken, zoals het aanvragen van voorlopige teruggaven, zorgtoeslag en kindertoeslag, het opstellen van bezwaarschriften en het  begeleiden van boekenonderzoeken. Online vind je altijd de juiste partner.