Inparkeren

Inparkeren vind niet iedereen even makkelijk, vooral vrouwen kunnen er weinig van. Hier onder een aantal tips om het inparkeren makkelijker te maken. Want goed parkeren en netjes betalen scheelt een hoop geld aan boetes. Dit bespaard verkeersregelaar Woerden ook een hoop werk, en kan deze zich weer concentreren op het regelen van het verkeer.

  • Ga opzoek naar een geschikte ruimte. Kijk voor een ruimte waar u veilig uw auto kunt krijgen zonder het raken van een andere auto. Het beste is om een ruimte die is een paar meter (een meter of zo) langer dan uw auto te vinden.
  • Bestudeer de ruimte als je aankomt rijden.
    Is het echt op zijn minst een beetje langer dan je auto? Zo niet, ga zoek een andere.
    Zijn er regels over het parkeren daar? Een brandkraan of entree je bent niet toegestaan ​​om te blokkeren? Termijnen? Een parkeermeter?
  • Claim de ruimte en de positie. Wanneer je de ruimte hebt, geef dan het signaal in de richting van het plek. Controleer uw achteruitkijkspiegel voor het geval iemand heel dicht achter, naderen snel, of in een vrachtwagen, in dat geval moet je remmen eerst zachtjes, zodat ze de lichten kunnen zien en vertragen veilig. Omhoog te trekken naast de auto in de voorkant van de ruimte.

Zorg dat de auto netjes geparkeerd staat zodat je geen boete van verkeersregelaar Almere aan je broek krijgt.