Iedereen is tevreden

Heb jij een conflict met een persoon, maar wil je deze samen met de persoon in kwestie op een volwassen manier oplossen? Ben jij daarnaast ook nog eens woonachtig in de omgeving van Assen? Dan is mediator Assen de oplossing voor jullie. Met een mediator zullen jij en de persoon waarmee je in conflict zit zoeken naar de juiste oplossing. De juiste oplossing is pas gemaakt wanneer beide partijen tevreden zijn, en de mediator zal om deze reden dan ook nooit partij kiezen. Door middel van het luisteren naar elkaar, zul jij met de persoon in conflict altijd tot een juiste oplossing komen.

Goede begeleiding van de mediator

Met de juiste begeleiding kunnen jullie altijd tot een goed besluit komen. Dit is een motto van een mediator, gezien het feit dat mediator jou en de persoon waar je in conflict mee zit zelf naar een oplossing laat zoeken. Dit is gelijk datgene waarin een mediation verschilt in vergelijking met een rechter, omdat een mediator laat inzien dat je moet luisteren na elkaar. Bovendien wil je als mediator dat beiden partijen tevreden zijn, en dit doe je door middel van het zoeken naar de juiste oplossingen.

Wil jij meer info over de Mediatorpraktijk Noord Nederland? Bekijk dan eens de website! Klik op de linkjes in dit artikel voor meer informatie