Parketvloeren leggen of onderhouden

Ben jij op zoek naar dé specialist die voor u een parketvloer legt of onderhoud?Dan hoeft u nu niet meer verder t zoeken, want wij zijn het bedrijf voor u! Maerssens Vloerenhuys is op het gebied van vloeren een specialist, want zij kunnen vloeren voor u aanleggen en onderhouden maar kunnen ook vloeren uw vloeren schuren. Maerssens Vloerenhuys zorgt ervoor dat uw vloer weer zo goed als nieuw is. Het leggen of onderhouden van parket is niet iets waar je te makkelijk over moet denken en kunt u het best door een specialist laten doen, zodat u altijd maximaal resultaat haalt uit uw vloeren. 

Een traditioneel ingesteld familie bedrijf

Maerssens Vloerenhuys bied u een eigen opgeleid en goed geschoold personeel zodat wij u de beste service kunnen leveren. Wij leggen het parket met ambitie, het is onze passie. Maar dat is niet het enigste, ook parket, laminaat en schuren en renoveren is helemaal ons ding. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten patronen en motieven, wij maken het mogelijk. Ook gebruiken wij uitsluitend de beste producten voor u bij het leggen, onderhouden en schuren van uw vloer. Want kwaliteit staat centraal bij ons.

Wilt u meer informatie over Maerssens Vloerenhuys en bijvoorbeeld over parket montfoort? Dan kunt u gerust een kijkje nemen op de website. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.