Herstelling en onderhoud van alle merken garagepoorten | De poorten service van ROMASS

Wanneer u in het bezit bent van een automatische of handbediende poort, moet u er rekening mee houden dat het kan voorkomen dat de poort in panne kan geraken. We gaan ervan uit dat dit niet gebeurd, echter kan het door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een ongeluk, slecht weer of slijtage problemen ontstaan met de poort. Mocht dit onverhoopt gebeuren is het natuurlijk belangrijk dat er zo snel mogelijk een ervaren technieker langs kan komen om de defecte garagepoort te herstellen. ROMASS heeft al ruim 20 jaar haar activiteiten gericht op het herstellen en onderhouden van alle merken en typen poorten.

Service op alle merken

ROMASS heeft zich sinds oprichting gericht op het herstellen van alle merken en typen garagepoorten. Onze techniekers kunnen niet enkel novoferm garagepoorten herstellen maar ook alle andere merken. Zo beschikken wij over zowel universele onderdelen als de originele onderdelen zodat het voor onze techniekers geen enkel probleem is om welke type poort ook te maken. De poorten service van ROMASS is actief in heel België. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België en beschikken over een camionette met een ruime voorraad aan onderdelen. Door onze landelijke dekking is er altijd een technieker bij u in de buurt. Meestal kunnen onze techniekers dezelfde dag of iniedergeval binnen 48 uur langskomen om de poorten te maken.

Service aanvraag indienen

Bij ROMASS kunt u via 2 manieren een service aanvraag indienen. U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 078/484996. Ook kan via www.romass.be een online formulier worden ingevuld waarbij een verzoek tot herstelling wordt ingediend. Door de verschillende stappen in het formulier te doorlopen kunt u binnen enkele minuten eenvoudig een service aanvragen. Na het indienen van de service aanvraag neemt de planning contact op om een definitieve afspraak in te plannen voor de herstelling.

Wilt u meer informatie over de poorten service van ROMASS? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag verder.