Defect rolluik herstellen door een vakkundige technieker

Om gevaarlijke situaties te voorkomen met een defect rolluik herstellen, is het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een ervaren en vakkundige technieker. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van techniekers die alle merken en types rolluiken kunnen herstellen. Al onze techniekers zijn VCA gecertificeerd waardoor ze altijd een veilige werkomgeving creëren tijdens een herstelling.

Rolluik herstellen

ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een rolluik herstelling. Tijdens het maken van een rolluik wordt er eerst achterhaald wat het probleem veroorzaakt. Vaak komt een kapot rolluik door onderdelen die zijn versleten of het verkeerd afstellen van een rolluik. Zodra een van onze ervaren techniekers achterhaald heeft wat de oorzaak is, gaat hij aan de slag om het probleem op te lossen. Versleten onderdelen worden indien nodig vervangen zodat aan het einde van de herstelling een rolluik weer goed kan functioneren. Tijdens het herstellen van een kapot rolluik zorgt onze technieker er tevens voor dat een rolluik weer goed wordt afgesteld.

De onderdelen die vaak slijten en kapot gaan zijn:

  • De motor
  • Lamellen die uit de rail zijn
  • Handzender

Onderdelen kunnen gaan slijten door slecht onderhoud en intensief gebruik. Om slijtage te voorkomen adviseren onze rolluiken experts om een rolluik regelmatig schoon te maken. Dit voorkomt dat er vuil tussen de onderdelen komt en problemen kan veroorzaken. Daarnaast adviseren ze om jaarlijks een onderhoudsspecialist in te schakelen om een rolluik regelmatig vakkundig te laten controleren om eventuele gebreken.

Technieker inschakelen

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om uw defect rolluik te herstellen? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakt afspraak ontvangt een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website. Wilt u liever telefonisch een afspraak aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078-484996.