Rolluik stuk? Laat het herstellen door een vakman

Wanneer je rolluik stuk is kan dit vervelende situaties opleveren. Te denken valt aan een raam die niet meer open kan of een ruimte die niet meer donker of licht gemaakt kan worden. Om ervoor te zorgen dat dit snel en vakkundig opgelost wordt, kan je de techniekers van ROMASS inschakelen. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold waardoor ze alle merken en types rolluiken kunnen herstellen.

Rolluik stuk

Een rolluik kan stuk gaan door slecht onderhoud en frequent gebruikt. Onderdelen kunnen gaan slijten waardoor de functionaliteit en werking van een rolluik kan verminderen. De problemen die veel voorkomen bij een rolluik zijn:

  • Een defecte motor
  • Lamellen die uit de rail zijn
  • Handzender die niet meer werkt
  • Rolluik die niet meer open of dicht gaat

Wanneer een van de bovenstaande problemen optreedt bij je rolluik, adviseren we om direct contact op te nemen met een gecertificeerde vakman. Een kapot rolluik kan gevaarlijke situaties opleveren waardoor je eigen veiligheid en de veiligheid van je omgeving niet gewaarborgd kan blijven. De techniekers van ROMASS zijn VCA-opgeleid waardoor ze altijd een veilige werkomgeving creëren tijdens een herstelling. Ze gaan eerst achterhalen waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Zodra de technieker hier een duidelijk beeld van heeft, gaat hij aan de slag om het probleem op te lossen. Onderdelen worden indien nodig vervangen en een rolluik wordt goed afgesteld zodat hij na afloop weer optimaal kan functioneren.

De vakmannen van ROMASS

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagedeuren en toegangshekken. Zoals eerder is beschreven, zijn al onze techniekers professioneel opgeleid en worden ze regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daarnaast beschikken ze over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen. We beschikken over reserveonderdelen van rolluik merken en over universele onderdelen die op alle rolluiken gemonteerd kunnen worden. Onze vakmannen zijn gepositioneerd in heel België waardoor er altijd een technieker in de buurt is om een herstelling uit te voeren.

Om een van onze vakmannen in te schakelen dien je online of telefonisch een herstelling aan te melden. Via onze website kan je binnen enkele minuten snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvang je per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer. Indien je liever telefonisch een herstelling aanmeld kan je ons bereiken op: 078/484996.

Meer informatie over onze diensten kan je terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.