Natuurlijke producten uit eigen tuin

Het inkopen van wietzaadjes doe je als en op welke plek je wilt Dit klink zonder twijfel logisch, maar is dat ook met stekken zo? Is het jou nauwelijks is gebeurd dat je moest afwachten op je stekken? Als jou dit nooit gebeurd is, dan ben je een van de weinige, daar het verdraaid vaak gebeurd omdat het aanbod niet doorlopend is door verschillende omstandigheden. Met weed zaden inkopen heb je hier geen hinder van, je besteld ze enorm op tijd, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt groeien, zodat je erg veel gewin kunt pakken. Wanneer je alle uitgaven en voordelen naast elkaar neer zult zetten, zul je zien dat wietzaadjes een stuk goedkoper wezen dan wietstekken

Wiet zaadjes verkrijgen heeft veel baten

Dat marihuana gewas gekweekt vanuit marihuana zaden, een verrukt grotere oogst zal opleveren indien ze gewonnen worden is maar een van de baten. Plantziektes komen haast ook niet voor bij gewas uit wietzaadjes, bij planten vanuit stekken gekweekt is dit wel anders Hoe regelmatig is het bij jou voorgekomen dat er gelijktijdig met de stekken, ziektes mee genomen worden zoals b.v. spint. Vaak neem je de ziektes mee vanuit je stekken handelaar, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid meteen moet besproeien met gif, wat onmiddellijk voor een achterstand zorgt, want de plantjes een dag of drie stagneren door het gif. Zo je begint met wiet zaden aanschaffen heb je dit probleem niet, de hennep plantjes gekweekt uit hennep zaad, zijn vrij van ziektes, dus je start niet meteen met een achterstand.

Heb jij nog nooit uit wietzaadjes gekweekt maar alleen met wietstekken?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gekregen. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever punt. Dat de stekken er wel eens iets beter uit zien, dat kan voorkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen geval, dat weekje bijkomend kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere categorie kan wezen, waar jij alleen de pp prijs voor krijgt. Begin jij heden nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Kweken met wietzaadjes zorgt er voor dat jij alle info op zak hebt en weet wat voor soort wiet je kweekt Zo weet je ook wat de bloem doet en wat deze opbrengt, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit is ook een leuke winst dacht ik zo bij het kopen van wiet zaden.