Een tropisch aquarium

Al een hele lange tijd ben ik geïnteresseerd in tropische vissen. Sinds kort ben ik ook van plan om er een paar aan te schaffen. Ik weet dat je bij tropische vissen veel rekening moet houden met verschillende aspecten bijvoorbeeld de bodem, de planten, filter sponzen en de watertemperatuur. Tropische vissen kunnen niet leven in koud water, daarom heb je een constante warm watertemperatuur. De watertemperatuur blijft op pijl door middel van een aquarium verwarming. De aquariumverwarming van Mantaray verwarmt uw aquarium zelfstandig door middel van het gebruik van keramische verwarmingselementen. Doordat de temperatuur constant blijft blijven de vissen langer leven door minder stress.

Profiteer van voordelen

Wanneer u bij Mantaray besteld profiteert u automatisch van diverse voordelen. Zo heeft u onder andere 30 dagen bedenktijd om het product uit te proberen, is de verwarming snel en makkelijk te monteren en demonteren, zit er 5 jaar garantie op de verwarming en zijn de verwarmingen scherp geprijsd. Ook profiteert u van stimulatie van de plantengroei door middel van de bodemcirculatie van de verwarming.

Voor meer informatie over het kopen, plaatsen of de prijzen van een aquariumverwarming kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u via de live chat of via de telefoon contact opnemen met een van de medewerkers.