Het Schepennet presenteert bijzondere vloot met unieke schepen op nieuwe website

Het Schepennet presenteert diverse schepen waarmee bezoekers een dagtocht kunnen maken. Schippers varen hun eigen boten, waardoor er een uniek aanbod ontstaat en passagiers genieten van een persoonlijke benadering en een dagtocht in een gebied dat de schipper uitstekend kent. Het is bovendien mogelijk al vanaf 4 personen een boottocht te reserveren.

“We merken dat er veel behoefte is aan een kleinschalig aanbod van schepen voor dagtochten, buiten de grote charterschepen om. Op Het Schepennet presenteren we een aanbod van kleinschalige schepen, geschikt voor maximaal 10 – 12 personen. Bezoekers krijgen zo de kans om door heel Nederland te varen, afhankelijk van de locatie van het schip dat zij verkiezen,” aldus Bert van Well, eigenaar van Het Schepennet.

Kleinschalig varen

Het Schepennet kiest bewust voor een kleinschalig aanbod, door uitsluitend eigenaren van schepen de kans te bieden er dagtochten aan te bieden. Eigenaren van schepen hebben er de mogelijkheid boottochten met hun eigen schip aan te bieden, in het gebied dat zij goed kennen. Passagiers genieten van een klein gezelschap, op een van de unieke boten die er beschikbaar zijn. Het Schepennet breidt het aanbod de komende tijd verder uit, om de diversiteit aan boten verder toe te laten nemen.

Dagtochten met de eigenaar van het schip

Bezoekers van Het Schepennet hebben de keuze uit een tiental verschillende schepen, op locaties door heel Nederland. Het is op de website mogelijk dagtochten te reserveren vanaf slechts 4 personen, wat betekent dat er een klein gezelschap ontstaat er er voldoende ruimte bestaat voor contact met de schipper.

Over Het Schepennet

Het Schepennet is een initiatief van de Watersportmarkt. De website biedt consumenten en zakelijke klanten de mogelijkheid charters te reserveren, bij de eigenaren van de schepen zelf. Hierdoor ontstaat een kleinschalige aanpak, waarin Het Schepennet de verbindende factor tussen de eigenaren van schepen en de passagiers vormt.

Neem voor meer informatie contact op met:

Bert van Well
info@hetschepennet.nl
www.hetschepennet.nl