Slagbomen bestellen

Wanneer je een bedrijventerrein wil beveiligen, zul je diverse maatregelen moeten nemen om dat voor elkaar te krijgen. De aanschaf van slagbomen zijn handig, alsook goed hekwerk en camera’s. Op deze manier kun je natuurlijk nooit voorkomen dat bijvoorbeeld inbrekers bij je binnenkomen, maar hoe moeilijker je het voor dit soort mensen maakt, hoe groter de kans is dat ze uiteindelijk niet bij je inbreken.

Hekwerk

Om onbevoegden buiten de deur te houden kun je diverse soorten hekwerk aanschaffen. Een hekwerk dat voor de afrastering van een terrein kan worden gebruikt is gaashekwerk. Deze heksoort heeft een stalen frame dat is bespannen met gaas. Dit is een geplastificeerde gaassoort. Wel is het zo dat je gaaswerk beter niet kunt kiezen wanneer je je terrein echt wil beveiligen. Dan kun je beter voor een staafmathekwerk kiezen. Ook spijlenhekwerken zijn dan een betere optie. Dit omdat deze soorten beter bestand zijn tegen mogelijk vandalisme. Een gaaswerk is wel handig voor de afrastering van je tuin. Ook zie je dit soort hekwerk vaak langs openbare wegen of wordt het hekwerk gebruikt voor de afscheiding van een speeltuin.

Slagbomen

Met een slagboom heb je de controle over wie op een terrein kan komen en wie je wil weigeren. Voor de beveiliging kun je naast hekwerk ook voor slagbomen kiezen. Al zijn slagbomen meer geschikt voor het reguleren van verkeer, want onbevoegden kunnen als ze willen altijd onder of over een slagboom klimmen. Wanneer je je bedrijfsterrein echt wil afsluiten, is hekwerk effectiever.