Ritregistratie ter voorkoming van fraude

Onlangs bleek dat een aantal van de vertegenwoordigers die bij ons werkzaam zijn, het niet zo nauw namen met de tankpas en leaseauto die zij ter beschikking kregen. Niet alleen werd de leaseauto ook voor privé-doeleinden gebruikt, ook de tankpas werd gebruikt voor andere auto’s. Het is zeker niet de bedoeling om de auto van een partner vol te gooien op kosten van mijn zaak! Om deze reden heb ik besloten om gebruik te maken van kilometer registratie, zodat ik beter bij kan houden welke ritten er met deze auto’s worden gemaakt en kan ik deze naast onze werkzaamheden leggen.

Niet alleen bij ons

Uit mijn zakelijke omgeving heb ik gehoord dat dit probleem zich niet alleen bij ons bedrijf heeft voorgedaan. Het is blijkbaar ‘gewoner’ dan ik dacht om privé te tanken op kosten van de zaak of de leaseauto te gebruiken om de kinderen naar school te brengen. Tegen een ieder die na wil gaan of dit ook bij zijn of haar onderneming gebeurt, wil ik zeggen dat de enige manier om daar achter te komen het vastleggen van de ritregistratie is! Op deze manier kun je altijd jouw auto’s volgen, en krijg je een goed beeld over de ritten die worden afgelegd.

Meer informatie over ritregistratie

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van ritregistratie en welke voordelen er voor jou en jouw onderneming zijn? Bekijk vandaag nog de website van TraQz voor meer informatie. Hier vind je ook de contactinformatie zodat je ook al je vragen aan één van de ervaren medewerkers kunt stellen, welke jou vervolgens op maat kan adviseren!