Metselbedrijf Enschede in omgeving

Ze zegt dat metselbedrijf Enschede en omgeving ze voelt zich vast in een nooit eindigende cyclus , voortdurend bang dat een financiële noodsituatie – als een achtergebleven auto – alles zal sturen tumbling down .

“Slecht voor mij is het feit dat ik ben bezig mijn kont af . Ik probeer om naar school te gaan . Ik probeer te zorgen voor mijn zoon en dat is gewoon niet genoeg , ” zegt ze.

En het is deze frustratie en metselbedrijf Enschede wanhoop dat degenen die werken met worstelen families zeggen is het ware gezicht van de armoede vandaag , dat het niet alleen een gebrek aan materiële dingen .

” Vroeger was het zo dat als je arm waren , je gewoon metselbedrijf Enschede niet over de elementaire dingen, zoals je misschien niet een wasmachine en droger en u in staat om door te krijgen waren , ” zegt Kelly Wells , een casemanager voor Pro Action, een non-profit gemeenschap actie agentschap proberen te helpen Houser en anderen zoals zij .

“Nu wat ik zie met gezinnen is als je arm bent , je arm metselbedrijf Enschede bent in elke laan: emotioneel , support -wise , familie – wijs “, zegt Wells.

Zij en andere maatschappelijke dienstverleners in het westen van New York zeggen ze zien meer gezinnen uit elkaar gescheurd – door drugsgebruik , huiselijk geweld en geestelijke ziekte .

De cyclus van armoede

In het Family Resource Center in het centrum van metselbedrijf Enschede Bath , NY , waar Pro Action is gevestigd , een jonge moeder speelt met haar giechelen negen maanden oude zoontje . De moeder is petite met lang krullend bruin haar . En ze heeft een enorm blauw oog .

Op dit moment , de moeder krijgt om haar zoon te bezoeken in het centrum een keer per week . Ze verloor de voogdij wegens een vermoeden van drugsgebruik en huiselijk geweld . De vader is in de gevangenis . Stiefmoeder van de metselbedrijf Enschede vader zorgt nu voor de jongen .