Loodgieter in Enschede en omgeving

De stiefmoeder loodgieter Enschede , die is gekomen om hem op te halen , zegt hij in een veel gevaar thuis, en kinderbescherming ” eigenlijk vertelde me dat ik ofwel bewaring nemen of hij moet gaan om zorg te bevorderen , en ik was niet van plan om laten gebeuren . ” ‘

Ze zegt dat zij en haar man nu de zorg loodgieter Enschede voor drie van hun kleinkinderen .

” We willen dat ze een goede arbeidsethos , moraal , waarden hebben . We willen niet dat ze het leren van de soort dingen die ze zouden leren thuis , ” zegt ze.

Maatschappelijk werkers zeggen dat ze zien veel loodgieter Enschede gestrest gezinnen met kinderen de prijs betalen .

Marsha Patrick loopt de lokale Head Start programma . Ze zegt dat ze moest huren negen extra klaslokaal werknemers dit jaar te maken met loodgieter Enschede toenemende gedragsproblemen bij de kinderen .

“Alles komt goed en dan ineens , ze zijn letterlijk uit de muur . Zij kunnen lopen op de tafels . Ze kunnen rennen op en neer op de radiatoren , ” zegt ze. ” Ze kan het gewoon niet beheersen wat het ook is dat is waardoor ze af te gaan als dat. ”

Patrick vermoedt dat het de spanning van het leven met volwassenen die worden overspoeld door het leven of die niet beschikken over de vaardigheden die ze nodig hebben om kinderen op te voeden , omdat ze zelf vandaan komen onrustige woningen.

Haar programma probeert om de cyclus te doorbreken . Maar Patrick zegt dat het moeilijk, vooral met de fabriek banen die gebruikt wordt loodgieter Enschede om een ​​middenklasse te steunen in deze regio verdwijnen in drommen .

” Tenzij we die banen naar die mensen , dat ze gaan goed gevoel bieden en willen gaan werken voor en te doen, de kinderen gaan naar degenen die lijden , en we zien het, ” zegt ze loodgieter Enschede .