Loodgieter in Hengelo voor uw sanitair

Verschillende loodgieter Hengelo stappen verwijderd van de afbrokkelende rand van East 26th Street in Charles Village , een bouwvakker langzaam uitgerold een lange gele meetlint in een rond gat ter grootte van een riool mangat deksel.
Voet na voet van de band verdwenen als hij zocht naar de diepte van het gat worden recht naar beneden geboord in de aarde door een kolossale oranje boormachine niet ver van St. Paul Straat verankerd leren .
Een andere werknemer bij de blok – lange bouwplaats dinsdag zei het gat is de eerste van de vele die in de straat zal worden gesneden , als onderdeel van een nieuw ontwerp naar East 26th Street te houden en de aarde eronder morsen naar beneden op de spoorlijn, die lopen parallel aan de straat , zoals ze deden vorige week, toen een keermuur eeuwenoude ingestort temidden zware regen .
Adrienne Barnes , een stad Transportation Department woordvoerster zei dat de stad ingehuurd aannemers om de keermuur vervangen en repareren van de straat . Ze zei dat 65 ” boringen ” of ” stapels ” wordt in de straat zijn geplaatst door aannemers ingehuurd door de stad .
Dergelijke gaten kunnen worden gevuld met stalen balken of ondergrondse caissons aan de grond stabiliteit en anker steunmuren versterken , aldus experts.
Barnes zei dat het contract voor het werk niet is afgerond en er is geen schatting van de kosten of andere bijzonderheden over het project .
” Dit is een noodgeval . Het was niet alles wat we gepland of iets dat werd geprojecteerd . Het was iets wat we moesten doen “, aldus Barnes . ” We hebben geen definitieve aantallen yet. Onze taak is om de wijk te herstellen. We moeten doen wat we moeten doen . ”
Jack Tempel , die woont op de hoek van East 26 en St. Paul , zei bewoners werden verteld op een informatieve bijeenkomst zondag dat ” behoudens tegenslagen , ” het project kan zo weinig als drie weken duren , veel korter dan de 40 dagen dat ze werden verteld zij zouden kunnen worden uit hun huizen verdreven . In de tussentijd , de tempel – die zei dat hij ” absoluut ” waardeert de snelle start om reparaties – verblijft in een Towson hotelkamer die door de stad .