Maak kennis met Ferm Living

Ferm Living is een Deens merk wat in Nederland enorm in opkomst is. Ferm Living is een Deens merk dat een aantal jaren geleden is opgericht door de Deense Trine Andersen. Ferm Living was in eerste instantie een grafisch ontwerpbureau, maar nadat zij bezig was met het herinrichten van haar huis, en vervolgens haar eigen behang besloot te maken, heeft dit geresulteerd in een eigen merk. In het jaar 2006 ging er voor het eerst een behangcollectie van Ferm Living de straat op, en sindsdien ging het snel met het merk!

Wonen met Lef verkoopt Ferm Living

In Nederland zijn er steeds meer webshops die producten van het merk Ferm Living verkopen. Zo hebben wij ook thuis een aantal producten van ditzelfde merk staan. Zo hebben wij een aantal keramische vazen in ons huis staan van het merk Ferm Living, maar hebben wij hiernaast ook de kussens van Ferm Living. Vooral mijn vrouw is enorm gek van het merk, gezien het feit dat de producten zeer eigentijds zijn. Ook hebben wij een aantal van de prachtige muurstickers op de muren in ons huis geplakt. Deze muurstickers zijn enorm populair, ook in het buitenland!

Wil jij meer weten over het merk Ferm Living, en ben jij benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan snel op de website van Wonen met Lef!