Knikarmscherm

Wilt u deze zomer lekker buiten zitten voor uw huis? De zon kan in de zomer te fel en te warm zijn. Wees goed voorbereid en schaf uw <a href=”http://www.zonwering-expert.nl/knikarmschermen/“> knikarmscherm</a> alvast aan. U hoeft deze zomer niet meer in de brandende zon te zitten. Met uw knikarmscherm zit u lekker koel en kunt u toch van de buiten lucht genieten.

<h2>Voordelen van de knikarmscherm</h2>

Waarom een knikarmscherm en geen ander <a href=”http://www.zonwering-expert.nl“>soort zonwering</a>? Dit soort van zonwering bied u een aantal voordelen. Een knikarmscherm biedt u, als de zon fel schijnt en het te warm is in de zon, voldoende schaduw. Tegelijkertijd heeft u wel een vrije doorloop onder het scherm door. Dit zijn de twee grootste voordelen. Maar dat was nog niet alles. Uw zonwering kunt u namelijk handmatig laten zakken maar u kunt het ook via een elektromotor doen. Tevens zijn de doeken in allerlei verschillende kleuren en motieven. Zo draagt uw knikarmscherm mee aan een mooie uitstraling van uw tuin.

<h2>Knikarmscherm met zijsteun of draagbuis</h2>

U heeft keuze uit twee typen knikarmschermen. Een knikarmscherm met zijsteun en met draagbuizen. Met de zijsteunen kunt u het scherm verder uitrekken en heeft u meer schaduw in uw tuin. De constructie en de armen van het scherm worden opgehangen aan de zijsteunen. Deze vorm van knikarmschermen is verkrijgbaar in een maximale lengte van 5 tot 6 meter breed. Een andere vorm van knikarmscherm is een scherm met een draagbuis. Hierbij worden de armen met een extra constructie verstevigd en zo heeft u geen zijsteunen nodig. Op deze manier kunt u nog grotere schermen monteren aan uw huis of appartement.