prachtige hottub kopen voor thuis

De Finse luchtvaartmaatschappij hottub kopen Finnair opent op 1 juli haar nieuwe Premium Lounge op de luchthaven van Helsinki .

De Premium Lounge ingesteld op 407 vierkante meter , bevat diverse ruimtes voor zowel werk als ontspanning en biedt plaats aan maximaal 122 personen . U kunt ook toegang tot alle nieuwe ruime en een Finse sauna een eigen douche . Om de service te voltooien , handdoeken , shampoo met extracten van bosbessen , douche gels en lotions vervaardigd in Finland zijn beschikbaar voor passagiers. Het eten en drinken , met inbegrip van wijnen en gedistilleerde dranken worden gratis geserveerd in dit luxe ruimte .

De nieuwe lounge is exclusief gereserveerd voor leden Finnair Plus Gold en Platinum en hun gasten , evenals kaarthouders frequent flyer die een gelijkwaardige status in een van de bedrijven van de oneworld alliantie . Dit geldt ook Finnair partners : American Airlines , British Airways , Iberia en Japan Airlines .

“Ons doel was om een ​​dienst van de hoogste kwaliteit te creëren , en zelfs een emotionele ervaring voor de meest veeleisende zakelijke klanten voor te stellen . We hebben ontworpen verschillende werkruimten , rust, rustige zones en badkamers, allen verenigd door een licht Scandinavisch design , het creëren van een sfeer die klanten zullen herinneren , ” zegt Vertti Kivi , de ontwerper van de Premium Lounge .