Een mooi wijnrek voor uw wijnflessen

Als u een mooie collectie wijnenflessen heeft mag een mooi wijnrek eigenlijk niet ontbreken. Voor een passend wijnrek gaat naar de website van Domus Naturalis. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het leveren van prachtige wijnrekken

Soorten

Bij dit bedrijf heeft u keuze uit verschillende soorten wijnrekken waar u een keuze uit kunt maken. Zo hebben zij onbehandelde wijnrekken in het assortiment, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor gelakte wijnrekken of parelwitte wijnrekken. Tevens kunt u er ook voor kiezen om naar eigen smaak een wijnrek in elkaar te laten zetten. Als u een wijnrek ziet die u graag wilt aanschaffen heeft u de keuze om deze te laten bezorgen of om deze zelf op te halen.

Assortiment bekijken

Op de website van het bedrijf kunt u op uw gemak het assortiment aan wijnrekken bekijken. Ook vindt u hier ook meer informatie over het bedrijf zelf. Daarnaast vindt u op de website nog foto’s van de wijnrekken in verschillende omgevingen. Op deze manier kunt u goed beoordelen welke het beste bij u zou kunnen passen. Indien u nog vragen heeft over een bepaald wijnrek of andere zaken kunt u telefonisch contact opnemen met een van de eigenaren. Het telefoonnummer hiervoor vindt u ook op de website.