Kom naar de leukste camping van Overijssel

Op zoek naar een leuke en gezellige camping voor u en uw kinderen? Ga dan naar Camping Heidepark, de ideale kindercamping in Overijssel. Heidepark is een kleinschalige en overzichtelijke camping met ruim opgezette plekken. Het is er altijd gezellig met een warme sfeer. De camping ligt centraal in de provincie Overijssel, vlakbij veel leuke plaatsjes.

De camping en omgeving

Camping Heidepark is gevestigd in Lemelerveld. Lemelerveld ligt centraal op fietsafstand van allerlei leuke en populaire toeristische plaatsen, waaronder Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Het is de ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. Bij camping Heidepark verhuren ze fietsen. Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland, Vechtdal en Twente. De camping beschikt over een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- en kleuterbad. De camping is autovrij, dus erg veilig voor de kinderen. Zo kunt u de kinderen lekker laten spelen op de camping en kunt u genieten van de prachtige omgeving en de rust.

Direct reserveren

U kunt direct reserveren bij camping Heidepark . Op de site kunt u een verzoek indienen. Zij laten u binnen 24 uur weten of uw reservering bevestigd is. Camping Heidepark is ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode. Wilt u meer informatie over de camping? Ga dan naar de site.