Veilig op vakantie naar Indonesië

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Indonesië? Denk er dan goed aan dat er in Indonesië verschillende ziekten voorkomen die er voor kunnen zorgen dat u vakantie niet zo wordt als u zich had voorgesteld. Zorg er daarom voor dat u uw vaccinaties Indonesië op tijd geregeld heeft. Hiermee kunt u voorkomen dat u gedesillusioneerd terug naar huis reist. Voor de juiste vaccinaties kunt u bij Thuisvaccinatie.nl terecht. 

Verschillende vaccinaties

Thuisvaccinatie.nl biedt veel verschillende vaccinaties aan. Zij geven u ook advies over welke vaccinaties u zeker moet nemen om bepaalde infectieziekten te voorkomen. Zo bevelen zij aan dat wanneer u naar Indonesië reist u zich zeker in moet laten enten tegen Hepatitis A en DTP. Hepatitis A is een besmettelijke leverontsteking wat veroorzaakt wordt door een bepaald virus. DTP is een vaccinatie tegen difterie, tetanus en polio.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de verschillende vaccinaties als u op reis gaat of bent u op zoek naar vaccinaties Zwolle? Bezoek dan snel de website van Thuisvaccinatie. Hier vindt u bij enorm veel bestemming de juiste vaccinaties en kunt u direct een afspraak maken. Daarnaast vindt u hier ook informatie over onder meer de bijwerkingen die de verschillende vaccinaties met zich mee kunnen brengen.