Catering in Bergen op Zoom

Afgelopen maand bestond ons bedrijf alweer 10 jaar en dit hebben wij groots gevierd met een heerlijk diner bij ons op de onderneming. Echter hebben wij hiervoor als ondernemers een ontzettend grote verassing voor alle werknemers in petto, gezien het feit dat dit diner niet bij ons op de onderneming in Zutphen wordt gehouden, maar wij hiervoor speciaal met het hele bedrijf naar Bergen op Zoom gaan. In Bergen op Zoom hebben wij namelijk een 2e vestiging erbij gekocht, en vanuit deze locatie gaan wij samen met alle werknemers genieten van een heerlijk diner om redenen van ons 10-jarig bestaan en de nieuwe vestiging. Traiteur Bergen op Zoom verzorgt voor ons de gehele catering.

Catering op de zaak

Jaarlijks doen wij een catering bij ons op de zaak waarbij we met alle werknemers genieten van de meest heerlijk gerechten. Echter is dit voor het eerst dat wij dit niet op de zaak in Zutphen doen, maar wij hiervoor dus helemaal uitwijken naar onze nieuwe vestiging in Bergen op Zoom!

Catering aan huis

Wilt u ook een catering aan huis en bent u woonachtig in de omgeving van Bergen op Zoom? Surf dan direct naar de website van Le Traiteur Exclusief of klik op de linkjes in dit bovenstaande artikel!