Projectmanagement van ARAM

Binnen project gestuurde organisaties is de beheersbaarheid van de projectportfolio de belangrijkste succesfactor. Een veel gebruikte projectmanagementsoftware om bij te dragen aan deze beheersbaarheid is Oracle Primavera. ARAM Software & Consultancy is Gold Partner van Oracle en daarmee officieel verkooppunt van Oracle Primavera.

De software

Met haar sterke focus op capaciteit en kosten vormt de software samen met planning voor een volledig en gedetailleerd systeem. Het product aanbod van Primavera is divers en uitgebreid zodat het uw projectportfolio op meerdere manieren kan ondersteunen. Beheersbaarheid van een project hangt echter niet alleen af van de gebruikte applicatie. Door de onderlinge informatiebehoefte is de projectomgeving afhankelijkheid van de businessomgeving en andersom. Voor een optimale beheersbaarheid is dus meer nodig dan Oracle Primavera.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Oracle Primavera? Op de website treft u meer informatie over Oracle Primavera. ARAM Software & Consultancy biedt het totaalpakket aan kennis op gebied van projectmanagement, projectcontrol, businessmanagement en softwareoplossingen. Door Oracle Primavera met uw businessinformatiesystemen te integreren zorgen ze dat informatiestromen op een flexibele en structurele manier worden uitgewisseld. Bij interesse en bij vragen kunt u contact opnemen via de site door het contactformulier in te vullen en u zult snel antwoord van ARAM ontvangen.