Uniek concept in restaurant

Al een aantal jaren ben ik eigenaar van een goedlopend restaurant in de omgeving van Zutphen. Aangezien het wel eens voor komt dat mensen niet hun gehele gerecht op kunnen eten, hebben wij iets hierop bedacht. Sinds kort hebben wij namelijk de beschikking over verpakkingsmaterialen, waardoor de klant gewoon zijn of haar gerecht (de restjes) mee kan nemen naar huis. Je betaalt er bovendien voor, en op deze manier willen wij de klant een extra service bieden.

Nooit meer eten weggooien

Wij zijn een restaurant dat niet al het overige eten wilt weggooien. In de wereld zijn er nog altijd landen waar ze te weinig of geen voedsel hebben, en wie zijn wij dan om de restjes weg te gooien. Wij proberen dus een steentje bij te dragen aan de consument, doordat hij of zij de gekochte eten ook daadwerkelijk helemaal kan nuttigen. Daarnaast willen wij geen eten meer weg gooien, uit respect naar de landen die een te kort hebben aan voedsel.

Wil ook jij een steentje bijdragen op deze manier, en bent u eigenaar van een restaurant? Denk dan eens aan dit unieke concept met betrekking tot verpakkingsmateriaal. Je gooit niet meer onnodig eten weg, en de consument krijgt waar hij voor betaald heeft.