Hoeveel invloed heeft straling op onze gezondheid?

Iedere dag worden we er ongevraagd en ongemerkt mee geconfronteerd. Stralingen die door de lucht gaan en ook door ons lichaam heen gaan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de vele mobiele apparaten die vandaag de dag constant om ons heen zijn. Maar hoeveel invloed heeft deze straling nu eigenlijk op onze gezondheid? We gaan er in dit artikel dieper op in.

Ervaringen uit de praktijk

Wetenschappelijk is het nog nooit bewezen dat elektromagnetische straling schadelijk is voor onze gezondheid. Toch heeft Marc Schechtl het ondervonden dat hij ernstige klachten kreeg door het voortdurend werken achter een computer en de blootstelling aan stralingen door draadloze communicatiemiddelen. Hij heeft zich voor een tijd teruggetrokken in een tent om zo een langere periode te ontsnappen aan de stralingen. Uiteindelijk knapte hij er dusdanig van op dat hij Floww heeft opgericht.

Hoe schadelijk is het en wat kunnen we er tegen doen?

In 2007 heeft Marc, Floww International opgericht. Een bedrijf dat zich richt op het maken van producten die negatieve stralingen omzet in positieve stralingen. De personalFloww® is daar een goed voorbeeldproduct van.

In een interview zegt Marc dat ieder persoon een andere gevoeligheid heeft voor stralingen. De ene kan zeer gevoelig zijn voor mobiele netwerken en daardoor energieloos, koppijn en concentratieklachten oplopen. Andere personen kunnen er juist weer beter tegen en krijgen vaak helemaal geen last. Een feit blijft wel dat koppijn een veelvoorkomend probleem is bij de nieuwe generatie die veel achter de computer zit en dagelijks in stralingen werken…zonder dat ze het zelf doorhebben.

Flowwstore

Wanneer u meer informatie wilt over de producten van Floww en de werking daarvan, kijk dan even in de Flowwstore die sinds kort live is gegaan. Hier staan alle producten die Floww op dit moment op de markt heeft gebracht. Tevens kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief zodat u op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen.