Bij dit Mexicaanse restaurant in Enschede vindt u heerlijke zalmfilet!

Mijn vriendin en ik zijn vorige week heerlijk uit eten geweest bij een restaurant in Enschede dat zich eigenlijk wel buiten Enschede bevindt. Niet dat het erg is, want we wilden heel graag Mexicaans eten en heerlijk even ontspannen samen. Dat is zeker gelukt, want er was ook een muzikant die mooie muziek speelde. Dit gaf de avond een stukje extra sfeer en dat vonden wij echt super van dit restaurant in Enschede.

Gekonfijte zalmfilet bij restaurant in Enschede

Binnenkort gaan wij er weer heen, maar dan samen met mijn schoonfamilie. Het was zo goed bevallen en de zalmfilet was echt overheerlijk. De kok had ons verklapt dat hij de zalmfilet had gekonfijt. Dit moet eigenlijk precies op een temperatuur van 62 graden. Dat mag niet hoger, want dan wordt de zalm niet gaar. En dan wordt hij toch zacht! Het was echt heerlijk, zo zacht als boter. Dit raden wij iedereen aan die binnenkort lekker uit eten wil bij een restaurant in Enschede of omgeving. We hebben letterlijk de sfeer ‘geproefd’, en wij zijn dan ook dankbaar dat wij dit mochten doen.

Ook lekker eten bij dit restaurant?

Wilt u echt lekker eten, dan kunnen wij u dit restaurant in Enschede zeker aanraden. Binnenkort gaan wij hier weer naar toe, zoals ik eigenlijk al zei. Maar dan gaan wij eens die heerlijke spareribs proeven waar zij om bekend staan. Zeker ‘een warme douche’ voor dit restaurant in Enschede.