Sauna als officiele trouwlocatie

Lees je het goed? Ja, inderdaad. Misschien hebben echte fans van de sauna er wel eens over gefantaseerd. Trouwen in de sauna. Maar, wat moet je daarbij voorstellen? Krijgen de genodigden een kaartje met daarop de tekst ‘vergeet je badkleding niet’? Worden de bruid en bruidegom, samen met de ambtenaar en de genodigden met zijn allen in een sauna opgesloten? En kan de ceremonie dan maar 15 minuten maximaal duren?

Kun je trouwen in een sauna?

Het trouwen in een sauna (lees, saunacomplex) kan in Nederland. Het gaat dan wel iets anders zoals hierboven beschreven. De gasten mogen een hele dag in een heerlijk wellnessresort vertoeven. Deze locatie biedt natuurlijk genoeg mogelijkheden voor het bruidspaar en de gasten. Iedereen wordt heerlijk verwend en kan genieten van heerlijk eten. Of je nu wilt zonnen, ontspannen, zwemmen in het buitenbad of een drankje doen. Het is allemaal mogelijk.

Eerste bruiloft in een sauna in Nederland

In 2013 was de eerste officiële trouwerij in Nederland een feit. Het Hotel Thermen Bussloo was het decor voor een bruiloft op 17 september. Op die dag zeiden Menno en Petra ja tegen elkaar. Samen met 50 gasten hadden ze een mooie dag.

Zie jij het zitten om een saunacomplex te trouwen?