Een eigen leven leiden

Voor alle soorten verslavingen kun je terecht bij de specialist Stichting Miroya. Zij zijn namelijk de verslavingszorg die jou kunnen helpen bij bijvoorbeeld jouw alcoholverslaving, drugsverslaving of bij jouw gokverslaving. Een verslaving is iets waar je graag vanaf wilt, omdat de verslaving een overhand heeft in jouw leven. Samen met Stichting Miroya kan jij ervoor zorgen dat jij jouw eigen leven gaat leiden, en dat jouw verslaving dat niet doet.

Verslaving leidt jouw leven

Een verslaving kan heel jouw leven gaan leiden. Terwijl jij als persoon natuurlijk graag jouw eigen leven wilt leiden, neemt de verslaving heel jouw levensstijl over. Terwijl jij vroeger het belangrijk vond om eten en drinken in de koelkast te hebben, kan het zijn met een verslaving dat je dit geld liever uitgeeft aan bijvoorbeeld het gokken. Hierdoor ga je verkeerde keuzes maken, want jouw leven helemaal zal beïnvloeden. Mensen die in een relatie zitten tijdens een verslaving raken dan vaak ook hun partner kwijt, omdat deze niet kan omgaan met de verslaving. Voor een verslaafde is het dus zorgen dat je niet te ver in jouw verslaving raakt.

Dus heb jij een verslaving, en wordt jouw leven geleidt door jouw verslaving? Meld je dan snel aan bij verslavingszorg Stichting Miroya!