Vermogensbeheer Belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Indicaties over een haperende Duitse economie en de vrees voor tegenvallende bedrijfsresultaten, die er volgende weken in grote aantallen komen, deden de motor sputteren na drie dagen vooruitgang. De voorzichtigheid werd nog versterkt na een slechte start op Wall Street, dat negatief reageerde op een uitspraak van voormalig Fed-topman Alan Greenspan dat centrale banken bubbels op de beurs niet altijd onschadelijk kunnen maken.Op de Brusselse beurs was het grootste verlies bij de belangrijke waarden voor GDF Suez, dat 2,94 procent inleverde bij een slotkoers van 19,80 euro. Ook Bekaert slikte een malus van meer dan 2 procent. Het aandeel van de West-Vlaamse groep zakte 2,32 procent tot 28,67 euro.Op de brede markt werd ThromboGenics 5,07 procent bijgeknipt tot 9,54 euro. Het biotechaandeel kent echter zowel in plus als in min vaker grote schommelingen. Het aantal winnaars was beperkt. Bij de elitewaarden mocht alleen het auto-aandeel D’Ieteren een noemenswaardige vooruitgang noteren met een bonus van 1,27 procent bij een slotkoers van 30,75 euro. Bij de kleinere waarden werden wel meer positieve cijfers genoteerd. Mobistar ging door op zijn elan. Het verdapperde 5,90 procent tot 15,36 euro. Donderdag was de telecomonderneming er al 8,09 procent op vooruitgegaan na de publicatie van minder slecht dan verwachte halfjaarresultaten. Nyrstar klom 5,58 procent tot 3,01 euro. Donderdag was de zinksmelter na de publicatie van goede cijfers nog weggegleden omdat investeerders de impact van een kapitaalverhoging vreesden.