Man gearresteerd met 1400 stuks munitie in zijn auto

In de nacht van maandag naar dinsdag is een man gearresteerd in Noord-Brabant die op het punt stond om een heel arsenaal wapens in het meer te dumpen om zijn sporen te wissen. Deze 46 jarige man uit Reek had ruim 1400 stuks munitie in de achterbak van zijn auto met daarnaast allerlei andere soorten wapens.

Daarnaast is er een tijdje geleden een particuliere auto verkoper in elkaar geslagen door de man die zijn auto heeft gekocht omdat deze een raar geluid maakte, de man is uit angst de rijdende auto uit gesprongen en kwam in het ziekenhuis terecht met zware verwondingen. Als dit soort dingen gebeuren dan beseffen we pas dat men altijd voorzichtig moet blijven.

De gevaren van een auto verkopen

In deze tijd is uw auto verkopen een simpele taak geworden maar helaas wel een gevaarlijke. Vroeger gingen mensen standaard naar de auto dealer om de hoek maar tegenwoordig nemen mensen de auto verkoop in eigen handen door middel van een “2de hands auto verkopen” advertentie te plaatsen. Mensen hebben liever de touwtjes in eigen handen, willen graag alles zelf onder controle hebben wat in bepaalde gevallen vervelende, gevaarlijke situaties kan leiden.

U weet nooit wie achter de computer zit

Als u ervoor kiest om uw auto te verkopen met hulp van een professionele auto handelaar dan loopt u minder risico, omdat u zelf niet persoonlijk in contact hoeft te komen met de potentiĆ«le auto inkopers, die helaas niet altijd even betrouwbaar zijn. U kunt nooit weten met wat voor soort mensen u heeft te maken als u een reactie ontvangt op Marktplaats, voor hetzelfde geld heeft diegene slechte bedoelingen en komt u in een gevaarlijke situatie terecht. Het gebeurt jammer genoeg nog te vaak dat mensen worden mishandelt, beroofd of overvallen bij het bezichtigen van de auto door zogenaamde “rippers”.

Uw 2de hands auto verkopen zonder zelf in aanraking te komen met kopers

Toch is een manier om uw occasion te verkopen zonder zelf in aanraking te hoeven komen met mensen, dat is door gebruik te maken van de occasion verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. Als u uw auto heeft aangemeld dan komen uw gegevens in een beveiligd systeem terecht, waar vertrouwelijk met uw gegevens word omgegaan. Er wordt vervolgens binnen 48 uur contact met u opgenomen met een leuk bod op uw 2de hands occasion. Mocht u het bod accepteren dan komt u in contact met de betrouwbare, erkende auto inkoop bedrijf die vervolgens alles tot in de puntjes kosteloos zal afwikkelen en u netjes contant betaald voor uw auto.