Inpakken laat u doen door een expert!

Verpakkingsbedrijf nodig voor uw producten? Denkt u dan eens aan Packstore. Packstore is een verpakkingsbedrijf wat een expert is op het gebied van inpakken. Ze pakken alles in wat u maar wilt, en het is ook mogelijk om het bij hen op te slaan. Hiervoor hebben ze een grote ruimte. Zo kunt u het gemakkelijk naar uw klanten versturen en kost het u geen tijd of ruimte om de spullen zelf in te pakken.

Snel &  Service

Packstore werkt snel, als u last minute toch een bestelling heeft kunt u altijd Packstore bellen. Zelfs in het weekend zijn ze bereikbaar. Het werkt gemakkelijk want als u de spullen op een plek heeft staan waar u ze niet gemakkelijk van kan komen brengen, dan haalt Packstore de spullen op op locatie. Ook is er de optie van Packstore om de goederen na het inpakken weer te komen brengen. Een extra service dus!

Bij Packstore werken professionals die u graag verder helpen!  Ze zijn een expert op het gebied van snel en efficiënt inpakken. Heeft u vragen of bijzondere wensen? Schroom niet en neem contact op met het bedrijf. Benieuwd naar wat Packstore voor u kan betekenen? Bezoek dan de website of bereik ze via het telefoonnummer.