Goudkoers niet bij te houden

Door de jaren heen heeft onze familie een familieschat opgebouwd. Al sinds de 1e wereldoorlog wordt er bij ons goud als het ware verzamelt, wat vervolgens wordt doorgegeven van generatie op generatie. Toch besloot ik in 2011 al het goud te verkopen, aan goud inkoop Nijmegen. Dit vanwege het toppunt waarop de goudkoers zich destijds bevond. Aangezien ik zelf een groot begrip ben in de economische wereld, wist ik dat de goudkoers niet opnieuw zou stijgen en alleen nog maar minder waard zou worden.

Goudkoers

Een goudkoers verschilt eigenlijk elke seconde. Een kilo goud zou bijvoorbeeld nu 30.000 euro per kg kunnen zijn, terwijl het over een uur 29.000 euro per kg is. Het gaat zelfs zo ver dat afgelopen jaar in januari de prijzen van goud per kg nog 44.000 euro waren, terwijl die nu in november ruim 14.000 euro zijn gedaald, en je nu minder dan 30.000 euro per kilo betaalt. Op de goudkoers is geen pijl te trekken, want zoals uit het voorbeeld hierboven zie je dat de prijzen gewoon elk moment anders kunnen zijn.

Wilt u dus uw goud verkopen, dan kan dit bij bijvoorbeeld juwelier Arnhem. Deze zal op basis van de goudkoersen uw goud inkopen voor een eerlijke prijs. Bovendien verkoopt juwelier ook nog waanzinnige goudproducten, zoals trouwringen.