Zaaltje huren?

Zaaltjehurenin.nl staat nu enige tijd online en is op zoek naar zaalverhuurders die zichzelf bij ons willen aanmelden. Op zaaltjehurenin.nl kunnen zaaleigenaren hun zaal promoten door een profiel aan te maken op de website. Er kunnen foto’s van de zaal geplaatst worden, de locatie van de zaal zal direct via google maps te vinden zijn en de zaaleigenaren kunnen zelf een omschrijving geven van hun zaal.

Het concept van zaaltjehurenin.nl werkt zeer gemakkelijk. Mensen die een feest willen geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwfeest of voor een personeelsfeest moeten vaak lang zoeken naar een leuke en geschikte zaal voor het feest dat zij willen geven. Doordat er op zaaltjehurenin.nl allerlei zalen aangemeld zullen zijn, kunnen zij gemakkelijk de juiste zaal vinden. Op deze manier hebben zowel de huurder als verhuurder profijt van de website. De huurder komt gemakkelijk aan een geschikte zaal en de verhuurder zal vaker zalen kunnen verhuren.

Zaaltjehurenin.nl staat graag dicht bij zijn klanten en staat dan ook open voor allerlei op- en aanmerkingen. Zaaltjehurenin.nl maakt het de klanten graag naar wens en probeert dan ook zoveel mogelijk gebruik te maken van de ideeën die de klant bekend bij ons maakt. Zaaltjehurenin.nl is nog maar zeer recent van start gegaan en dus kunnen wij veel gebruik maken van feedback van de zaaleigenaren die hun zaal bij ons hebben aangemeld.