Telefoonservice

Denkt u erover na om uw bedrijf een paar weken dicht te doen tijdens de herfstvakantie of kerstvakantie? Dan is wellicht onze telefoonservice een goede oplossing, zodat u in de vakantie geen opdrachten of klanten misloopt. Want wanneer u een bijvoorbeeld drie weken dicht gaat betekent dit dat u ook drie weken lang geen nieuwe aanvragen kunt aannemen en geen nieuwe afspraken kunt inplannen. Wanneer u kiest voor een professionele telefoonservice is het mogelijk dat afspraken voor u worden ingepland in uw agenda, of dat er in ieder geval contact met uw bedrijf kan worden opgenomen. Het enige wat u hoeft te doen is ons de informatie aanleveren die wij nodig hebben. Wilt u meer weten over onze telefoonservice? Lees dan snel even verder!

Telefoonservice

Wanneer u er even tussenuit gaat en u uw bedrijf geheel sluit in de vakantieperiode, is het van belang dat er wel nieuw werk binnenkomt. Immers komt het wel vaak voor dat bepaalde diensten in een seizoen voorkomen zoals ongediertebestrijding of juist diensten die in de winter van pas komen zoals bevroren waterleidingen wanneer u een loodgieter of installatiebedrijf bent. Maar gaat u toch op vakantie in deze drukke periode, dan kan onze telefoonservice ervoor zorgen dat deze afspraken gemaakt worden in uw agenda, zodat wanneer u terug bent u gelijk weer aan de slag kunt. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen telefoontjes op te nemen wanneer u op vakantie bent. Even heerlijk onthaasten en toch profiteren van nieuwe klanten? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan voor onze telefoonservice!

Onze telefoonservice proberen?

Meer informatie over onze telefoonservice? Bekijk onze website voor meer informatie en laat u adviseren over onze mogelijkheden. Want wie niet waagt, die niet wint!