SMIPACK verpakkingsmachines vaak gekozen wegens efficiëntie en betrouwbaarheid

Het is niet voor niets dat veel bedrijven hun keuze laten vallen op de SMIPACK van DEMCA, na een zoektocht in de verpakkingsindustrie. De organisatie ontwikkelt zich doorlopend en voert altijd de nieuwe technieken door in haar foliemachines. De snelle innovatie zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid bij het verpakken van uiteenlopende materialen. Een folieverpakking laat zien wat er in de verpakking zit, zo is het direct duidelijk om welk product het gaat, hierdoor heeft uw product een verhoogde marketing waarde.

Zijlassysteem van SMIPACK kan continu eindeloos lassen
Sinds een aantal jaren fabriceert SMIPACK halfbuis-foliemachines met een continue zijlassysteem.
Zo maakt het niet uit voor deze machine of een product nu 5 centimeter is of 5 meter, of misschien wel nog langer. De snelheid van het verpakken is hoger en efficiënter. Ook kan men, met deze modellen FP500 / FP700 en FP900 folie besparen door strakker te verpakken en door minder restafval te verbruiken. Dit scheelt makkelijk 5 tot wel 10% op het folieverbruik.
Het instapmodel kan snelheden behalen 60 verpakkingen per minuut, het snellere model haalt snelheden van 110 verpakkingen per minuut.  Dit is onder andere te realiseren door een doorvoersnelheid van 45 meter per minuut. SMIPACK is bekend geworden met haar oerdegelijke volautomatische hoeklassers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de SMIPACK in veel industrieën binnen Nederland breeduit wordt ingezet.

Italiaanse kwaliteit
SMIPACK is een Noord- Italiaanse producent en is wereldwijd bekend door de hoge kwaliteit die zij leveren. In Nederland heeft DEMCA al honderden machines geïnstalleerd. Ieder jaar komen er weer tientallen nieuwe volautomatische verpakkingsmachines bij.  Het succes komt mede omdat SMIPACK pas iets nieuws op de markt brengt als het uitvoerig is getest en aan alle (veiligheids-) eisen voldoet. Wij verkopen bij DEMCA dus geen prototypes, maar alleen “proven technology”.