Facturatie programma voor digitale facaturen en offertes

Elk bedrijf werkt met offertes en facturen. Deze werden voorheen altijd via de post verstuurd. Dit betekende dus printen, versturen en wachten tot de klant reageerde. Offertes moeten geaccepteerd of afgewezen worden en facturen moeten worden betaald, dit kan veel tijd kosten als het via de post gaat. Gelukkig kunt u vanaf nu gebruik maken van online facturatie en offertes, door de software die Workspace heeft ontwikkeld en aanbiedt.

De software van Workspace

Workspace is een website met een software om offertes en facturen te maken. U kunt de offertes en facturen als basis document veranderen, door zelf aanpassingen te doen en uw eigen huisstijl toe te voegen. Om dit te kunnen doen hoeft u zich alleen te registreren. Als de offerte is gemaakt kunt u deze digitaal versturen naar uw klant. De klant kan deze dan ook digitaal afwijzen of accepteren. Voor een factuur geldt dat deze ook digitaal verstuurd kan worden. Een klant kan vervolgens via iDeal of een andere digitale manier van betalen betalen.

Interesse

Wilt u graag gebruik maken van het facturatie programma van Workspace? Ga dan naar de website. U kunt hier registreren en direct aan de slag. Wilt u eerst meer informatie? Dit vindt u ook op de website. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers. Contactgegevens staan op de website.