Een professionele en vriendelijke telefoonservice

 

Heel de dag door gaat de telefoon. U herkent het waarschijnlijk wel. U bent aan het werk, het is een drukke dag en dan moet u buiten uw activiteiten ook nog de telefoon opnemen. Alle klanten die bellen met klachten, leveranciers die bellen met vragen en andere bedrijven die bellen met verschillende aanbiedingen. Wanneer u heel de dag de telefoon op moet nemen, komt u waarschijnlijk niet toe aan uw werkzaamheden.

Vaak lijken deze telefoontjes onbelangrijk en vooral vervelend, maar niets is minder waar. Deze telefoongesprekken zijn namelijk een onderdeel van uw communicatie. Communicatie naar klanten, leveranciers en bedrijven. Door een goede communicatie kunt u enorm groeien als bedrijf. U kunt namelijk de klachten van klanten aanhoren en hier iets mee doen. Deze klachten maken u als bedrijf uiteindelijk allemaal sterker en daarnaast zullen uw klanten zich ook gehoord voelen.

Dus aan de ene kant kost het beantwoorden van telefoontjes veel tijd, maar aan de andere kant is het wel enorm waardevol. Wat nu? De oplossing is eigenlijk heel gemakkelijk, een telefoonservice inschakelen. Deze telefoonservice is een bedrijf die gespecialiseerde telefonisten in dienst heeft. Wanneer u dit bedrijf inschakelt krijgt u een persoonlijke telefoniste toegewezen. Deze telefonist leest zich volledig in, in al uw producten en bedrijfsactiviteiten. Zij verricht allerlei activiteiten, maar geen hoge vaste kostenpost. Waarom niet? U betaald namelijk per gesprek.

U zult vast denken, deze telefoniste kan mijn klanten niet goed te woord staan. Dat is zeker niet waar. Zij leert namelijk eerst alles van uw bedrijf en kan daarom uw klanten professioneel en vriendelijk te woord staan. Daarnaast staat zij direct in contact met u. Jullie kunnen samen afspraken maken over welke telefoontjes moeten worden doorverbonden en welke niet. Een antwoordservice is echt een uitkomst voor u en uw bedrijf. U zult meer tijd hebben voor ondernemen.