Een ervaren informal investor

Denkt u dat er binnen uw bedrijf voldoende mogelijkheden zijn om te groeien en om het rendement te verbeteren, maar beschikt u niet over de juiste financiële middelen en ervaring om dit daadwerkelijk te realiseren? Dan kan Joost Melis u wellicht verder helpen. Joost Melis is een informal investor die naast financiële middelen ook zijn kennis ter beschikking stelt. 

Voordelen

Joost Melis richt zich altijd op het toevoegen van een vermeerdering van de waarde van zijn deelneming. Een van de voordelen die Joost Melis met zich mee brengt is dat hij nieuwe perspectieven biedt. Daarnaast houdt hij altijd rekening met de betrokkenheid van andere belanghebbenden. Er zijn wel een aantal criteria waaraan een bedrijf moet voldoen alvorens Joost Melis beslist om te investeren.

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over Joost Melis en de mogelijkheden die hij biedt? Ga dan snel een keer naar de website. Hier vindt u meer informatie over Joost Melis zelf en kunt u rustig bekijken wat hij voor u en uw bedrijf zou kunnen betekenen. Op de website vindt u bijvoorbeeld meer informatie over zijn werkwijze en de criteria waaraan uw bedrijf moet voldoen. Hier vindt u tevens de contactgegevens indien u graag een keer contact op wilt nemen.