Een bedrijfsrecherche inschakelen voor harde bewijzen

Als u een bedrijf heeft dan bent u hier waarschijnlijk erg blij mee. U bent ook blij met uw werknemers. Toen deze solliciteerden had u er vertrouwen in dat deze personen goed voor uw bedrijf zouden zijn. Maar, zijn ze dit ook? Heeft u het idee dat iemand informatie doorspeelt? Onrechtmatige ziekteverzuim heeft? Of fraudeert met een verzekering of uitkering? Trek dan direct aan de bel bij Rebuss voor een bedrijfsrecherche.

Een bedrijfsrecherche

Een bedrijfsrecherche is gespecialiseerd in alle juridische zaken omtrent een bedrijf. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld uitkeringsfraude, hypotheekfraude, bedrijfsdiefstal, onrechtmatig ziekteverzuim of schending van overeenkomsten. Bij vermoedens van een of meerdere van deze zaken is het lastig om hier zelf achter te komen. Misschien omdat er emoties spelen of omdat u niet wilt laten merken dat u er van weet of simpelweg omdat u er geen bewijzen voor kunt vinden. Een bedrijfsrecherche zorgt voor bewijzen en zal alle informatie in een duidelijke en juridisch onderbouwde rapportage communiceren. Zo kunnen uw twijfels omgezet worden in zekerheden en kunt u eventueel de dader uit uw bedrijf wegsturen zodat alles weer loopt zoals het hoort.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u direct een afspraak maken met de bedrijfsrecherche? Dan kan dat via de website, ook anoniem!