Een fax server kopen

Een fax server is tegenwoordig bekend bij vele mensen. Een superhandig product, aangezien je over onbeperkte afstand zo een ander een boodschap kan doorgeven. Fax servers wordt om deze reden ook vaak gebruikt door bedrijven, aangezien dit een hele handige manier is om te communiceren.

In 1906 werden de eerste afbeeldingen per fax verstuurt. Een Duits natuurkundige, Arthur Korn genaamd, vond een fotografische faxmachine uit die een beeld kon scannen met behulp van een lichtgevoelige foto-elektrische cel en deze, op een andere plek ergens in de wereld,  exact kon namaken op fotografisch papier.

Hedendaags werkt faxen digitaal. De eerste digitale fax werd in de jaren ’70 verstuurd in de Verenigde Staten. De mensheid is dus inmiddels al een kleine 40 jaar bekend met het fenomeen faxen. Toch wordt er hedendaags minder gefaxt in vergelijking met 10-20 jaar geleden, dit komt door de komst van e-mail.

Vele mensen denken overigens dat de faxapparaat binnen korte tijd vervangen gaat worden door de e-mail, maar de echte kenners weten dat dit haast onmogelijk. Het gemak van een fax is gewoon zo enorm hoog, en de functionaliteit ervan is gewoon zo enorm, dat het gewoon niet zo kan zijn dat de fax verdwijnt. Wilt u een nieuwe fax aanschaffen? Doe dat dan snel, want een faxapparaat is een topproduct!