Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe uitdaging


Loopbaanbegeleiding

loopbaancoaching is voor personen die zich in hun werk voor een vraagstuk staan en die zich willen oriënteren. loopbaancoaching is voor staf die willen weten wat deze tijd voor alternatieven biedt en die uit hun loopbaan willen vatten wat er haalbaar is.

Toe aan een nieuwe mogelijkheden

Die mogelijkheden zullen komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik kanlmoet dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben helemaal leeg´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo nuttig vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe mogelijkheid, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer aan de slag wilt.

Als je meer zelf kennis nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaanbegeleider kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om te zien waar jouw antwoorden liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij goed kunt functioneren

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat ervaren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw bevlogenheid uit haalt. Met een goede loopbaancoach verloopt dit traject effectief zodat je al snel duidelijkheid hebt waar je ook echt iets mee kunt.