Relatietherapie bij Good Spirit

Heb je gemerkt dat jullie relatie niet meer zo is als dat deze vroeger was? Is er een specifieke aanleiding waarom jij en je partner zoveel ruzie maken of merk je dat jullie steeds meer in een sleur terecht komen? Denk dan eens na over relatietherapie! Een goede manier om je relatie een nieuwe boost te geven. Good Spirit relatietherapie Amsterdam is dan de juiste keuze! 

Good Spirit Relatietherapie Amsterdam

Je hebt al enige tijd een relatie en je wil alle tijd en moeite de je hierin hebt geïnvesteerd niet zomaar opgeven. Natuurlijk niet! Je hebt een verleden met iemand opgebouwd, ooit nagedacht over een toekomst en dat wil je nog steeds. Relatietherapie kan je helpen het heden te verbeteren en je weer te laten dromen over die mooie toekomst samen. Good Spirit relatietherapie Amsterdam kan je helpen om te leren waarom de relatie op deze manier niet werkt en hoe jullie daar aan kunnen werken.

Relatietherapeuten Good Spirit

Relatietherapie Amsterdam bij Good Spirit betekent werken met twee ervaren en professionele relatietherapeuten, Philip en Karin. Twee specialisten op het gebied van relatietherapie die door middel van passende adviezen en oefeningen jullie kunnen laten inzien welk gedrag jullie nu vertonen en wat jullie kunnen aanpassen om je relatie weer te laten werken. Dit alles doe je in één weekend, waarbij de focus op jullie en jullie relatie ligt. Geen groepsgesprekken, maar een weekend vol persoonlijke aandacht voor jullie twee.