De real doll vs. de opblaaspop

De Amerikaanse real dolls zijn je vast niet ontgaan: levensechte poppen waarmee je als man seks kunt hebben. De poppen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, zo kun je echt een metgezel creëren die haar mond houdt, weinig kost en altijd zin heeft. Blond haar? Bruin haar? Rode lippen? Volle borsten? Het maakt niet uit, bij de real doll is alles mogelijk. En dat mag ook wel voor die prijs (meer dan 5.000 dollar). De real doll is verkrijgbaar via internet.

Daarnaast heb je de aloude opblaaspop. Een pop die je simpelweg opblaast en waarmee je als man ook seks kunt hebben. Elk van deze twee ‘dames’ heeft meerdere voordelen. De opblaaspop weegt niets en is zo weer opgeborgen terwijl de real doll minstens 50 kg weegt en prominent aanwezig is of kan zijn. De opblaaspop is daarentegen gemakkelijk schoon te maken en erg goedkoop. Maar hoe dan ook: als je behoefte hebt aan een vrouw die niets zegt en altijd met je mee wilt doen: een opblaaspop of real doll is de oplossing.

Beiden kun je online bestellen tegen zeer uiteenlopende tarieven. De opblaaspop is in de meeste sekswebshops te vinden. De real doll krijgt iets meer speciale aandacht. Zoek in Google op ‘real doll’ en je krijgt zoekresultaten te zien waar je ze kunt bestellen, momenteel voornamelijk in Amerika.