Motorvakantie in Spanje voor de liefhebber

Motorvakantie Spanje voor de liefhebber dag  de eerste dag van onze reis moet leiden ons zo dicht mogelijk bij de Spaanse grens. Het ging zo vroeg in de ochtend tot Pluk de dag zo veel mogelijk voor de richtingen. Het is een geweldig gevoel met de camper te glijden comfortabel via de snelweg en te genieten van het landschap bij lage snelheden.

We hebben ons deel KykladenAllerdings met de gemiddelde snelheid te maken met een motorhome misrekend. Eigenlijk wilden we Motorvakantie Spanje komen zo dicht mogelijk op de eerste dag van Spanje benaderd om te zwemmen de volgende dag al op de Baskische kust. Aangezien we op 17:00, maar ongeveer 250 km van onze bestemming waren, hebben we besloten graag ons om te verblijven in de Périgord dichtbij van Montignac op een mooie camping.

De Périgord is een prachtig heuvelachtig landschap rond de belangrijkste stad van Périgueux. Vooral de vele pittoreske dorpjes met uw Romaanse kerken en steengroeve stenen gebouw en de steentijd erfgoed op die Spanje ene overal in dit gebied ontmoetingen zijn een bezoek waard. De grot van Lascaux, oftewel de world heritage site is het vermelden waard. Voor watersporters, de rivier de Dordogne is een concept waar u kunt gaan kanoën of kajakken heerlijk.

2e de tweede dag Montignac – Briviesca onze reis we in een goede stemming na een goed ontbijt in de mooie platteland beginnen. Camping Spanje tafels en stoelen werden vervolgens snel opgeborgen en toen ging het richting Spanje. We waren ongelukkig toen maar in Bordeaux, waar stond een uur in een verkeersopstopping en zelfs dan, het ging alleen taai vloeiend. Blijkbaar overkant van Frankrijk wilde op een gegeven moment op hetzelfde moment op de zee… op de middag we ten slotte staken de motorvakantie Spanje.