Bed en breakfast Nederland

Er zijn legio opties omtrent het boeken van een overnachting bij een bed en breakfast in Nederland. Echter zijn er weinig zulke knusse en speciale b&b’s als degene waar dit artikel over gaat, namelijk; Britt’s BnB.

Ligging

U denk waarschijnlijk wat maakt deze bed en breakfast nou zo speciaal? Onder andere de ligging. De BnB ligt in een haven aan de Groenlandsekade te Vinkeveen. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze ooit in een haven hebben geslapen. Daarnaast liggen de appartementen direct aan het water. Dit maakt het mogelijk om vanaf uw eigen terras een duikje te nemen in het schoonste water van Nederland. Tijdens de winter kunt u uiteraard ook al schaatsend vertrekken, als het weer dit toelaat natuurlijk.

Vinkeveen staat bekend om zijn plassen en rijke natuur. Hier kunt u dan ook goed gebruik van maken. Er zijn talloze opties om de omgeving te ontdekken. In de buurt zijn legio organisaties die bootjes in allerlei maten en soorten verhuren. Zo kunt u te water de ver reikende plassen en zijn vele kleine riviertjes met de daarbij horende flora en fauna bezichtigen. De sportievelingen kunnen hier ook hun geluk op. Onder andere staan waterfietsen, wakeboarden, waterskiën, duiken en flyboarden op het menu van activiteiten die u in de buurt kan doen.

Omgeving

Op nog geen 20 minuten afstand liggen grote steden als Utrecht en Amsterdam. Deze bed en breakfast is erg geschikt voor mensen die deze steden willen bezoeken maar zichzelf aan het einde van de dag willen onttrekken aan alle drukte. Verder is Vinkeveen omringd door oude dorpen die erg leuk zijn om, bijvoorbeeld met de fiets, te bezoeken. Verschillende horecagelegenheden en bezichtigheden zorgen ervoor dat u hier een leuk dagje uit kan beleven.